Asta seara tot un chec si tot unul rapid. Moale,
ciocolatos si taaare gustos. Nu va mai tin mult la vorba, vreau sa va fac
cunostinta repede cu el, pentru ca nu o sa dureze mult.
Iata de ce ingrediente avem nevoie pentru
un chec:
-
150
gr zahar
-
125
ml ulei
-
5
linguri gem (am folosit de caise)
-
200
gr faina
-
1
pliculet praf de copt
-
20 gr
cacao
-
300
gr iaurt
Amestecam zaharul cu uleiul si gemul, apoi
adaugam faina, praful de copt si cacaua, iar la final iaurtul.
Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam
compozitia si dam la cuptorul incins (180°) timp de 35-40 minute.
Taiem abia dupa ce s-a racit si servim
pudrat cu zahar sau simplu.
Spor la bucatarit si pofta buna!
sursa de inspiratie: Pasiunile Mihaelei
bun, bun si usor de facut!
RăspundețiȘtergereIntr-adevar, foarte bun. Multumessc foarte mult de reteta! :*
ȘtergereSunt convinsa ca-i f bun , dar nu-i cam mult ulei ? nu-i cam uleios ? eu asa incerca doar cu 100 g unt topit , oare ce iese ? :d
RăspundețiȘtergereNu a iesit uleios. Dar poti incerca cu unt, chiar cu 125 ml unt topit pt ca nu este asa gras ca uleiul si sunt convinsa ca o sa iasa la fel, daca nu chiar mai gustos. Daca incerci ne spui si noua cum a iesit. Spor la treaba!
ȘtergereArata bine!
RăspundețiȘtergere