
Unul dintre aperitivele pregatite de mine si
apreciate de catre invitati au fost aceste bilute de cascaval, apetisante si in
acelasi timp usor de pregatit. Dar nu trebuie sa va conving eu, va puteti convinge
chiar voi.
Pentru aceasta reteta avem nevoie de:
-
100
gr branza topita
-
100
gr unt
-
150
gr cascaval razuit
-
putina
smantana
-
piper,
boia, nucsoara macinata, patrunjel verde pentru condimentat
-
seminte
de mac, seminte de susan, seminte de in, chimen, patrunjel verde, marar pentru
invelis
Branza
topita o amestecam cu untul, apoi cu cascavalul razuit si cu putina smantana,
atata cat este nevoie ca amestecul sa nu fie prea moale.
Condimentam
cu piper, boia, nucsoara macinata si putin patrunjel tocat fin.
Modelam
cu acest amestec bilute nu prea mici.
Bilutele
astfel formate le tavalim prin orice dorim noi si ni se pare mai apetisant. Eu
am facut un amestec de seminte de susan cu seminte de in, unul din seminte de
susan cu chimen, am mai tavalit prin mac, patrunjel verde tocat fin, marar
verde, boia dulce de ardei.
Tot
ce va pot spune eu este ca toate sunt delicioase, dar cel mai bine s-au papat
cele invelite in verdeata.
Le
putem servi si pe cate o felie de rosie, fixate cu ajutorul unei scobitori.
Spor
la bucatarit si la savurat!
Vreau sa le fac si eu in week-end! Sper sa-mi iasa!
RăspundețiȘtergereSpor! Asteptam sa ne spui cum ti-au placut, ca de iesit sigur o sa-ti iasa bine!
Ștergere