Nu as putea spune ca aceasta este o
reteta, ci mai degraba o idee pentru un aperitiv delicios, usor de pregatit si
de mare efect pe o masa festiva.
Dupa
cum va spune si numele avem nevoie de:
-
cascaval
feliat
-
sunca
presata sau sunca de pui, orice sunca vreti voi, tot feliata
-
unt
la temperatura camerei (eu nu am folosit)
Toata
filosofia este urmatoarea:
-
punem
alternand: o felie de sunca, una de cascaval, etc… pana cand obtinem inaltimea
dorita a dobosului. Daca optam pentru varianta cu unt ungem felia de sunca,
lipim felia de cascaval, ungem cu unt, lipim sunca etc… mai mult de munca, dar si mai gustos;
-
eu am
imprumutat de la mama niste jucarii frumoase pentru a decupa in diverse forme,
dar daca nu dispuneti de ele puneti frumos mana pe cutit si taiati voi, fie in
patratele fie in triunghiuri, dupa bunul plac;
-
dupa ce
am taiat in formele dorite fixam cu o scobitoare, putem pune deasupra o felie
de maslina sau un patratel de ardei gras.
Cam
asta-i tot. Simplu, rapid si gustos!
Spor
la bucatarit!
Jucarii din acestea am si eu,si imi place sa ma joc cu ele.Ceea ce ai pregatit este bun.
RăspundețiȘtergerePup!
Un aperitiv pe care il pregatesc atunci cand am ocazia, pentru ca asa cum ai zis si tu, este de efect, are lipici la degustatori ;)
RăspundețiȘtergereSi eu l-am facut la mesele de sarbatoare. Arata ff bine! pup
RăspundețiȘtergere