Va cer scuze inca de la inceput pentru
faptul ca nu prea sunt in forma. Asta este, canicula asta ma infrange. Asa ca
prezentarea mea o sa fie scurta, dar la obiect si la fel de rapida cum este si
pregatirea acestui preparat.
Reteta asta de pasta am descoperit-o pe
blogul Teo’s kitchen si de cum am incercat-o am fost innebunita dupa ea. Si voi
va veti indragosti sigur, mai ales daca va place zacusca, pentru ca are gustul
foarte asemanator. O puteti savura la mic dejun, la aperitiv sau ca gustare.
Ingredientele de care avem nevoie sunt:
-
ardei
copti (4-5 ardei)
-
o conserva
de 400 gr de fasole
-
o lingurita
de otet balsamic
-
2
linguri ulei de masline
-
2
catei de usturoi
-
sare si
piper
Daca
ati facut deja curatenie in congelatoare si nu mai aveti ardei copti din
toamna, mai puteti gasi in supermarket, la borcane, sau cred ca au aparut deja
pe piata ardeii proaspeti pe care ii puteti coace acum.
Ok,
de acum treaba este foarte rapida. Punem in robotul de bucatarie ardeii copti,
fasolea fiarta din conserva pe care o scurgem de apa si blenduim pana obtinem
pasta. Adaugam uleiul si otetul balsamic, usturoiul pisat, sare si piper dupa
gust si mai amestecam putin pana se omogenizeaza.
Gata!
V-am spus ca este rapid. Nu ramane decat sa va bucurati de ea.
Spor
la bucatarit si pofta buna!
Este grozav de buna,stiu sigur acest lucru.Te pup!
RăspundețiȘtergerecu siguranta foarte bun! pup
RăspundețiȘtergere