Pentru ca este sfarsit de saptamana si sigur
va ganditi ce sa mai gatiti si cu ce bunatati sa va mai rasfatati familia, va
ajut eu cu o reteta pe care am incercat-o zilele trecute si de care am fost
foarte incantata. Acest pui crocant si foarte delicios a avut un succes nemaipomenit
si o sa-l mai avem de multe ori in meniu, mai ales ca in felul acesta evitam
vesnicele prajeli.
Avem nevoie de:
-
pulpe
de pui (eu nu am gasit dezosate, dar data viitoare o sa incerc pentru ca sigur
se fac mult mai bine)
-
faina
-
pesmet
-
cascaval
ras
-
1 ou
-
sare si
piper
Spalam
carnea si o lasam sa se usuce putin.
Batem
oul cu putina sare si piper, amestecam pesmetul cu cascavalul ras. Asa cum ne
sfatuia Edith de pe blogul careia am “furat” reteta, va sfatuiesc si eu:
puneti mai mult cascaval, ies mult mai bune pulpitele.
Dam
carnea prin faina, apoi prin oul batut, iar la final prin pesmetul cu cascaval.
Punem
intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul incins.
Le
lasam cam 20-25 minute pe fiecare parte, fara sa ardem cascavalul.
Spor la bucatarit si pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu