
O supica delicioasa, dulce si aromata,
care sigur o sa va placa, mai ales daca sunteti amatori de dovleac. Sa nu mai
spunem faptul ca este gata cat ai spune… dovleac J.
Pentru aceasta supa crema avem nevoie de:
-
aproximativ
1 kg dovleac
-
2
cepe mici
-
1
ardei gras rosu
-
1
felie de ghimbir (de cca ½ cm grosime)
-
sare si
piper
Dovleacul fiind vedeta, o sa ne ocupam mai
intai de el. Il curatam de coaja si de seminte si il taiem cuburi, cam de 2 cm.
Ceapa, ardeiul si ghimbirul le taiem cubulete potrivite.
Le punem pe toate la fiert (cu capac) cu
sare si piper si apa cat sa le acopere de 2 degete.
Daca nu va place ghimbirul il puteti
inlocui cu 2 catei de usturoi, pe care ii pisam in ultimul sfert de ora de
fiert.
Dupa ce au fiert lasam sa se racoreasca
putin si le pasam la blender.
Asa avem o supica delicioasa pe care o
putem servi cu iaurt sau smantana.
Spor la bucatarit si pofta buna!
Sursa de inspiratie: Edith's Kitchen
Frumoasa prezentare si nu ma indoiesc ca este si foarte buna! :)
RăspundețiȘtergere