green

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Un premiu neasteptat






Se pare ca norocul nu inceteaza sa-mi surada. Ce pot sa spun?… Inainte de a-mi cunoaste sotul nu am castigat nimic, nici macar sub capacele de la suc sau la loz in plic. Toata lumea imi spunea ca o sa am noroc in dragoste. Si asa a fost. Primul noroc mare a fost in dragoste, cand l-am cunoscut pe sotul meu (prietenii care stiu cum ne-am cunoscut o sa-mi dea dreptate). Al doilea a fost in familie, pentru ca impreuna cu el am format cea mai frumoasa familie pe care mi-o puteam dori, cu o fetita minunata si un bebe pe drum. Si, cu toate ca nu mi-as mai putea dori nimic altceva decat sanatate si aceeasi viata linistita si frumoasa in familie, iata ca Dumnezeu ma ajuta sa ma simt o norocoasa in continuare, cu ajutorul unor oameni minunati care imi fac mici surprize, ce inseamna enorm pentru mine.


Da, una din surprizele astea este premiul pe care l-am castigat la provocarea secreta a Amei din luna iulie (puteti vedea parada retetelor care au participat aici). Sincer, dupa ce am castigat in luna iunie nici prin gand nu-mi trecea ca o sa mai castig ceva si acum.

Printre oamenii minunati de care vorbeam, si care ma fac sa cred ca tot efortul pe care il fac sa tin acest blog nu este zadarnic, se numara, bineinteles, Ama, cea care are toata admiratia mea pentru tot ceea ce face si cea care ne lanseaza in fiecare luna provocarea secreta. Urmeaza cei care ne daruiesc in fiecare luna premiile acestea minunate, care ne fac sa participam si cu mai mare drag la aceasta competitie amicala. Acum mie mi-a revenit un premiu extraordinar oferit de cei de la atelieruldereutilizarecreativa.blogspot.ro. Nu in ultimul rand, dintre oamenii care ma fac sa ma simt speciala faceti parte voi, prieteni dragi. Voi cei care va rupeti din timpul vostru un minut sa cititi aceste randuri, cei care imi dati like-uri si ma ajutati sa castig aceste premii minunate, voi cei care mai pregatiti din cand in cand cate o reteta  postata de mine.

Va multumesc tuturor din suflet!

Iata si premiul pe care l-am primit zilele trecute.








3 comentarii: