green

vineri, 31 ianuarie 2014

Giveaway aniversar - 2 anisori de bucatareala










Mai sunt aproape 2 saptamani si Micuta bucatarie implineste 2 anisori de cand si-a deschis usa pentru oricine vrea o mana de ajutor sau idee in bucatarie. De atunci v-am deschis bratele si v-am poftit in “bucataria” mea la preparate gustoase, facute cu drag pentru cei dragi si pentru voi prieteni.


De la retete simple si super rapide pana la prajituri mai elaborate s-au strans 191 de postari, am avut aproape 130.000 de accesari de pagina, cea mai accesata fiind reteta cozonacului pufos la masina de paine (8.651). Pentru asta va multumesc voua, pentru ca imi sunteti alaturi!

Si cum nu se poate o aniversare fara cadouri, m-am gandit, in loc sa primeasca “bucatarioara” cadouri, sa va daruiasca ea cateva. Dupa cum v-am mai spus, in perioada imediat dupa nasterea celui de-al doilea ingeras al meu, sotul meu mi-a dat interdictie in bucatarie, ca sa ma recuperez bine si sa ma odihnesc. Dar cum manutele astea doua ale mele nu pot sta locului, mi-am gasit o noua pasiune: crosetatul. Asa a luat nastere “micuta croseta”. Cu ajutorul ei va ofer din toata inima urmatoarele cadouri:

1.                 Primul este o decoratiune de perete “Home sweet home”


2.                 Al doilea cadou este un set de coastere colorate, care sa va inveseleasca mesele


3.                 Al treilea premiu este un set de 2 suporturi pentru cratite si 2 palarioare pentru capace, care sa va ajute la bucatarit, pentru ca nu vrem sa ne ardem la maini atunci cand pregatim mancarica gustoasa, nu?


4.                 Ultimul cadou, dar nu cel din urma, consta in cateva bunatati crosetate, pentru ca din pacate nu va pot trimite prajiturele pregatite in bucatarie.


Ok. Acum ca v-am aratat cadourile, premiile sau, asa cum se spune mai nou, giveaway-urile, sa va spun si cum puteti castiga unul dintre ele. Iata conditiile pe care trebuie sa le indepliniti:

1.                 Dati like paginii de facebook “Micuta bucatarie”, pe care o gasiti aici;
2.                 Dati like paginii de facebook “Micuta croseta”, pe care o gasiti aici;
3.                 Dati like si distribuiti poza de concurs (pe care o gasiti aici). Trebuie ca distribuirea sa fie publica, nu doar pentru prieteni, ca sa o pot vedea.
4.                 Scrieti un comentariu la aceasta postare cu numele de facebook cu care participati.

Poate participa oricine, inclusiv rudele si prietenii, pentru ca alegerea castigatorilor se va face cu ajutorul random.com, cu conditia sa aiba o adresa in Romania unde pot trimite cadoul. Se poate participa doar cu un comentariu. Daca vreuna dintre persoanele alese nu indeplineste conditiile, se va reface tragerea pentru premiul respectiv.

Concursul se va desfasura in perioada 01 februarie – 16 februarie 2014, iar tragerea celor 4 castigatori se va face pe data de 17 februarie, din lista comentariilor voastre de la postare celor care au distibuit fotografia de concurs. Voi anunta castigatorii in maxim 2 zile de la tragere, pe pagina de facebook a Micutei bucatarii.




Multa bafta tuturor!





5 comentarii: