Rasfoind blogul Bucate pe alese, mi-a
facut pofta aceasta reteta de cordon bleu. Ce m-a incantat cel mai tare la ea
este ca nu mai folosim baia de ulei ca sa prajim rulourile, ci le bagam
frumusel la cuptor. Va zic: sunt extraordinare, gustoase, putin crocante la
suprafata, o bunatate…
Avem nevoie de:
-
1
piept de pui
-
6
felii de sunca (presata, praga, etc; eu am folosit de curcan)
-
6
felii de cascaval
-
sare,
piper, condiment pentru pui
-
1 ou
-
faina
-
pesmet
Taiem
pieptul de pui in felii ca pentru snitel si le batem putin.
Condimentam
fiecare felie de piept, apoi peste ea punem o felie de sunca, una de cascaval
si rulam cu grija, la final fixand cu scobitori.
Dam
rulourile, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Le punem intr-un vas pe fundul
caruia am presarat pesmet si dam la cuptorul incins pana sunt rumenite frumos
(cca 40-45 minute la 180°C).
Spor la bucatarit!
Foarte bun!
RăspundețiȘtergereVad ceva rosu intre piept si sunca. Ai pus si ardei sau pasta de tomate?
RăspundețiȘtergereDoar ce este scris in reteta am pus. Cred ca de la condimente. Nu am ascuns niciun secret :)
Ștergere