green

luni, 20 februarie 2012

Bine ati venit!




Bine ati venit in mica mea bucatarie!

Sunt o tanara mamica si sotie, care din dragostea nemarginita pe care o are pentru fetita si sotul ei, ia un strop si o foloseste in bucatele pe care le pregateste pentru ei. 
Nu pot sa spun ca sunt o specialista in artele culinare, dar in tot ceea ce fac pun suflet, si poate de aceea sunt laudata deseori de cei care gusta din bunatatile pregatite de mine.
M-am hotarat cu greu sa fac acest blog, recunosc, mai degraba la insistentele prietenei mele, Diana, care se bucura de multe din reusitele mele in ale bucatariei. Dar un alt motiv este acela ca vreau sa incurajez si pe cele mai novice persoane in bucatarit ca se poate. Daca eu pot, poate oricine. O sa incerc sa ajut cu retete exclusiv incercate de mine, insotite de imagini si explicatii, atat cat ma pricep si eu. Si bineinteles ca pot fi de folos si cu idei; de cate ori nu am fost in situatia in care nu mai stim ce sa mai gatim?
Pentru ca sunt incepatoare in tainele “blog-uitului” sper sa-mi fiti alaturi, sa veniti cu sugestii de orice fel, sa imi cereti explicatii acolo unde nu intelegi ceva, de ce nu, sa ma criticati atunci cand gresesc… cu alte cuvinte sa-mi deveniti toti o mare familie pentru care sa gatesc cu aceeasi dragoste ca pentru familia mea de acasa. Partea proasta este ca bucataria asta micuta in care va invit nu este plina de miresmele bunatatilor pregatite, dar sper ca imaginile pe care o sa le postez (facute si ele tot cu aceeasi stangacie) sa va dea o idee cat de apetisante sunt si sa va imbie sa le pregatiti si voi.
Sper ca simtiti cu totii bratele larg deschise cu care va primesc si va imbratisez!
Astea fiind spuse, sa trecem la gatit!

                                               
                                                                                          Cu drag,
                                                                                                 Ramona


Un comentariu: